Concurs Foto Corpus

Foto de Juan Tejero Gómez
Foto de Juan Tejero Gómez

L'Associació Fotogràfica la Garriga i l'Associació Cultural Corpus la Garriga organitzen el 13è Foto Corpus. 

 

Podeu veure les fotografies guanyadores del 2005 al 2008, quan estava organitzat per l'Ajuntament, en aquesta pàgina de la web municipal.

 

 

 


Descarga
Bases del 13è Foto Corpus
basesconcursfotocorpus2012.pdf
Documento Adobe Acrobat 337.6 KB

13è Concurs Foto Corpus la Garriga

 

En motiu de la celebració de la Festa de Corpus, l'Associació Fotogràfica la Garriga i l'Associació Cultural Corpus la Garriga organitzen un concurs de fotografia per mostrar els diferents aspectes visuals del Corpus, una festa en què el color i les formes tenen molt protagonisme, en especial en l'elaboració de les 28 catifes de flors però també en el mural de flors, les enramades i els altars, el concurs d'aparadors i les nombroses activitats. L'objectiu d'aquest concurs és deixar testimoni gràfic de la festa més participativa de la Garriga.

 

Bases del concurs

 

Tema: la Festa de Corpus de la Garriga del 10 de juny de 2012.

 

Participants: Obert a tothom que ho desitgi.

 

Obres: Cada participant pot presentar un màxim de 5 fotografies.

 

Format: Cada fotografia s'ha de presentar en un format mínim de 18 x 24 cms, preferentment en posició vertical, muntada en un suport rígid de 30 x 40 cms.

 

Es demanarà també una còpia de la fotografia en format digital TIF o JPEG (CD o enviada per email a corpuslagarriga@gmail.com) a tots els finalistes.

 

Identificació: Al revers de cada obra ha d'haver-hi el títol, el nom i cognom de l'autor, l'adreça i el telèfon.

 

Tramesa: Les fotografies es poden lliurar a les botigues de fotografia de la Garriga: Fotos Andreu, Foto Clic i FotoPrix.

 

Termini d'admissió: Dimecres 4 de juliol de 2012.

 

Veredicte i lliurament de premis: Dissabte 7 de juliol de 2012 de 18 a 20 h a Can Raspall.

 

Exposició: Durant la Festa de Corpus 2013.

 

Jurat: Estarà integrat per un membre de l'Associació Fotogràfica la Garriga, un membre de l'Associació Cultural Corpus la Garriga i un fotògraf professional.

 

 

Premis:

 

Primer premi en metàl·lic, un val per fer un Circuït Termal al Termes la Garriga i un llibre.

 

Segon premi en metàl·lic i un llibre.

 

Tercer premi en metàl·lic i un llibre.

 

Premi local: premi en metàl·lic i un llibre.

 

 

Consideracions: Les fotografies presentades seran publicades en una galeria d'imatges a la web de la festa i les guanyadores podran utilitzar-se per promoure la Festa de Corpus, ja sigui en exposicions, cartells o en mitjans que ho sol·licitin. A totes les fotografies que es publiquin constarà el nom de l'autor.

 

La participació en aquest concurs comporta l'acceptació d'aquestes bases. El jurat resoldrà qualsevol dubte sobre la seva interpretació.

 

Organitza:
Associació Fotogràfica la Garriga
Associació Cultural Corpus la Garriga

Col·labora: Ajuntament de la Garriga, Andreu Fotògrafs, Foto Clic, FotoPrix, Termes la Garriga, Restaurant la Garrafa, Bar la Plaça i Pizzeria Little Italy