L'Associació Cultural Corpus la Garriga participarà el dimarts 23 de novembre a la tarda en el programa 'Divendres' de TV3. Membres de l'entitat i diversos garriguencs faran una catifa amb el logotip del programa, que emet del 22 al 25 de novembre des de la plaça del Silenci de la Garriga.
(publicada el 20 de novembre de 2010)
La Federació Catalana de Catifaires farà una catifa de flors naturals a la Sagrada Família en motiu de la Consagració del Temple pel Sant Pare.
Les entitats federades volem ser presents en aquest moment històric, afegint l’art popular català de fer catifes de flors a la majestuosa obra del polífacètic artista Antoni Gaudí.
La catifa es farà davant la porta del naixement, l’única acabada per l’arquitecte català. Completarà una estora natural de 25 metres de llarg, que serà l’eix des d’on sortiran dues catifes una a cada banda, formant una gran creu. Aquesta creu serà elaborada tota ella amb elements naturals de la nostra terra seguint el mestratge de l’obra de Gaudí.
El disseny fet amb ordinador presenta, a un braç de la creu, la senyera, les 4 torres de la Sagrada Família vorejades per una sardana i l’escut de l’Arquebisbat de Barcelona.
A l’altra banda, la bandera del Vaticà, la cúpula de Sant Pere i l’escut papal.
Ambues catifes formaran la creu simbolitzar que la Sagrada Família amb la consagració del temple, a més de ser patrimoni de la Humanitat,queda integrada dins del patrimoni espiritual de l’església universal.
Les catifes faran 7 metres de llarg per 4 d’ample cadascuna i les confeccionaran catifaires de Blanes, de Caldes de Montbui, de Ripollet, de la Garriga i de Mollet, el dissabte dia 6 de novembre durant tot el dia. S’hi dedicaran unes 150 hores de treball i es contemplaran totes les tècniques pròpies de l’art català: clavell sencer, flor desfullada, dibuix perfilat, acabats simples, etc...
Per la seva elaboració es necessitaran els següents materials: 10.000 clavells de colors groc, vermell i blanc, terres minerals i vegetals, cupré tallat, serradures grises i vermelles, encenalls tenyits blaus, pradella marró, sorra negra, llavors de lli, llegums tenyides i terra d’esclòfies de pinyó.
Es preveu que les catifes es podran visitar l’endemà dilluns dia 8 de novembre fins que es marceixi la flor.
La nostra participació neix de la voluntat de testimoniar l’art català de fer catifes de flors, donant forma als elements naturals que tan inspiraren Gaudí, dels que en tenim presència i llegat a la Sagrada Família.
FEDERACIÓ CATALANA DE CATIFAIRES
Caldes de Montbui a 25 d’octubre del 2010
La pluja va tornar a fer acte de presència a la Festa de Corpus de la Garriga. I novament no va ser impediment perquè els 25 carrers, entitats i escoles elaboressin les catifes. La pluja del matí va retardar i aturar en molts casos per uns minuts l'elaboració de les catifes, que es van acabar en alguns casos al migdia. A la tarda va tornar a ploure, però amb menys intensitat, però el material de les catifes va aguantar molt bé.
La temàtica d'enguany va ser variada, amb catifes dedicades a personatges locals com ara la de l'Escola Puiggraciós, en homenatge a Núria Albó, o la del carrer Banys I, als tres garriguencs il·lustres en vida: Albert Benzekry Fortuny, Martí Sunyol i mossèn Jordi Mas. L'escola ISCAT la va dedicar als vitralls de Francesc Fornells-Pla.
Altres temàtiques de les catifes van ser l'Any Narcís Monturiol (Escola Sant Lluís), el centenari del Cant de la Senyera i el sol de la Casa Barbey (Coral Ariadna), els nous carrils bici (C/ Banys II) i l'Any Internacional de la Biodiversitat (IES Vil·la Romana). La majoria de catifes eren molt vistoses, gràcies als nombrosos colors dels clavells així com la utilització d'altres flors i elements vegetals. Va tenir molt èxit novament la font de l'ou com balla feta per l'Escola Puiggraciós.
La pluja també va obligar a traslladar l'exposició de pintura prevista al Passeig dels Til·lers a les arcades de la Plaça de Can Dachs. En l'apartat religiós, la missa va ser celebrada per mossèn Manuel Fuentemilla, antic rector de la Parròquia de Sant Esteve, en motiu de les noces d'or de la seva ordenació. Durant la missa van ballar els Gegants.
Enguany es van fer més de les 25 catifes oficials ja que la Plataforma Salvem el Centre va fer-ne una al carrer Centre /Plaça de l'Església reclamant l'opció C per a la reforma del centre i al Passeig Dr. Vich, amb el material sobrant, els infants van improvisar un parell de tapissos de flors i una preguerra de clavells.
Podeu veure fotos a la Galeria de fotos i a la pàgina del Facebook de Corpus.
(Notícia publicada el 6 de juny de 2010)
La Llibreria Àgora ha guanyat el 25è Concurs d'aparadors de Corpus, seguida de la Botiga d'infants El Niu i Montserrat Fortuny. El jurat ha donat mencions especials a la joieria Albert Pous i a la Carnisseria la Moreneta.
L'artista sevillana Ruth Moran Méndez és la guanyadora de la 12a edició del Premi de Pintura Honda-la Garriga que s'ha lliurat aquest diumenge al migdia a la sala d'art de la Biblioteca Municipal.
Moran ha guanyat el primer premi, dotat amb 10.000 euros, amb l'obra 'Filamentos'. El primer accèssit ha recaigut en Pepa Satué, de El Ejido, Almería, amb l'obra 'Código 1', mentre que el segon accèssit, que quedarà en propietat de l'Ajuntament de la Garriga, ha estat per al barceloní Miquel Gelabert amb l'obra 'Land-scape v. 16.0'. Cada accèssit té un premi de 3.000 euros.
Enguany el premi Honda-la Garriga de pintura contemporània ha rebut un total de 218 obres procedents de tot l'Estat espanyol.
El jurat d'aquesta edició estava format per l'alcaldessa de la Garriga i presidenta honorífica del jurat Neus Bulbena; el pintor Eduard Arranz Bravo; el director general de la Fundació Príncep de Girona Arcadi Calzada; l'escultor Xavier Corberó; el pintor Joaquim Chancho; el crític d'art Miguel Fernández-Cid; l'empresari i col·leccionista Marcel Pascual; i el pintor i escultor Josep M ª Riera Aragó.
L'exposició amb les tres obres premiades al 12è Premi de pintura Honda-la Garriga, juntament amb la vintena d'obres seleccionades es podrà visitar fins el dia 4 de juliol a la sala d'art de la Biblioteca i a la Sala Municipal d'Exposicions.
Anna Pagès Esteve, de Mollet del Vallès, ha guanyat el 25è Concurs de cartells de Corpus per decisió del jurat professional i del jurat popular (en el segon cas, amb el 22% dels vots).
El seu cartell, una flor feta amb esquitxos de pintura, anunciarà la festa de l'any vinent, que serà el 26 de juny de 2011. A més de la publicació del cartell, l'alumna de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de la Garriga (EMAD) s'endurà un premi de 600 euros cedit per l'Ajuntament de la Garriga.
A l'edició d'enguany hi han participat 33 cartells d'alumnes de l'EMAD, alumnes de l'Escola Municipal d'Art Illa de Sabadell (escola convidada) i dels dos instituts de la Garriga.
El jurat del premi, que va deliberar el dissabte 5 de juny, estava format per Inocència Maza (professora de l'EMAD), Carina Garrido (professora de l'EMAI), Josep Castells (de Cardedeu, en nom de l'Associació Cultural Corpus la Garriga) i Meritxell Rochina (regidora de Cultura). Josep Gabarró va actuar de secretari.
El lliurament del premis del 24è i 25è Concurs de cartells es fa diumenge 6 de juny a les sis de la tarda al c/ Centre 1.
(Notícia publicada el dissabte 5 de juny de 2010)
El diumenge 6 de juny es donarà a conèixer el veredicte de la XII edició del Premi de Pintura Honda-la Garriga, certamen de pintura contemporània, expositiva i creativa a nivell estatal, que s'ocupa de potenciar i donar a conèixer l'art contemporani actual. El certamen ha rebut un total de 218 obres procedents de tot l'Estat espanyol.
La cerimònia de lliurament de premis tindrà lloc a la una del migdia a la Biblioteca de la Garriga (C / Centre, 49) i comptarà amb la presència de tots els membres del jurat, així com de diverses personalitats de l'àmbit artístic, polític i empresarial.
El jurat d'aquesta edició està format per Neus Bulbena, Alcaldessa de la Garriga i presidenta honorífica del jurat; Eduard Arranz Bravo, pintor; Arcadi Calzada, director general de la Fundació Príncep de Girona; Xavier Corberó, escultor; Joaquim Chancho, pintor; Miguel Fernández-Cid, crític d'art; Marcel Pascual, empresari i col·leccionista; Josep M ª Riera Aragó, pintor i escultor.
Al mateix temps, s'inaugurarà l'exposició amb les tres obres premiades, juntament amb la vintena d'obres seleccionades. La mostra es podrà visitar fins al 4 de juliol a la mateixa Biblioteca i a la Sala Municipal d'Exposicions.
La imatge d'aquesta edició és el resultat d'un concurs realitzat entre els estudiants d'últim curs de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de la Garriga (EMAD). La guanyadora va ser l'alumna Marina Espinar.
(Notícia publicada el 3 de juny de 2010)
Un total de 35 comerços participen en el 25è Concurs d'Aparadors de Corpus organitzat per l'Agrupació de Serveis i Comerciants de la Garriga (ASIC) entre el 28 de maig i el 6 de juny.
El jurat del premi passarà el dijous 3 de juny al vespre a veure els aparadors i triar els guanyadors. A més, la població pot votar, fins el divendres 4 de juny, omplint una papereta que trobarà als comeros agremiats. Entre tots els participants es farà un sorteig de 150 euros en vals de compra.
Per celebrar els 25 anys del concurs, l'ASIC ha fet una tassa commemorativa amb la imatge del cartell d'enguany, de color verd. A més, durant dos dissabtes de maig va fer un taller de flors de plàstic fetes a partir d'ampolles d'aigua i amb les flors ha fet una catifa floral que es va penjar dissabte 29 de maig al campanar.
(Notícia publicada el 2 de juny de 2010)
Santiago Puigcarbó Reixach (C/ Banys III), Joan Murtró Nadal (C/ Centre), Maria i Carme Castells Oliveres (C/ Calàbria), Elvira Galindo Moreno i Josep Antonio Escriche Catalán (Escola Puiggraciós) són els avis i àvies homenatjats aquest 2010 per l'Associació Cultural Corpus la Garriga. Van rebre un diploma i un ram de flors de part de l'associació.
També es va fer un homenatge a Miquel Baldich Garriga, Esteve Codina Gesa i Lluís Pujol Prats per haver contribuït, fa 35 anys, a la continuïtat de la festa, i a Pere
Iglesias Espinasa, que fa 25 anys va impulsar la participació de les escoles en la confecció de catifes i dels joves amb l'organització del Concurs de cartells.
El lliurament es va fer a la mitja part del recital de cant i piano a càrrec de la soprano garriguenca resident a Londres Elisabeth Bulbena i del pianista alemany
Thorsten Lindner a l'Auditori de l'Escola Municipal de Música Josep Aymerich el dissabte 29 de maig a la tarda. El concert, que va omplir l'auditori, es va centrar en
Robert Schumann i l'essència de l'expressió. Bulbena va cantar àries i ariettes italianes, diverses peces de Schumann i d'altres autors i va tancar el concert amb tres poemes catalans
musicats per Eduard Toldrà. Als bisos, va interpretar Rosó i L'emigrant, davant d'un públic emocionat.
(Notícia publicada el 30 de maig de 2010)
DIMECRES 2
A les 19:00 repicada general de campanes anunciant a tot el poble l’inici de les solemnitats del Corpus d’enguany.
19:30 Vespres solemnes a la Capella del Santíssim
20:00 Missa a la Capella del Santíssim. En acabar l’Eucaristia es beneirà el poble amb el Santíssim Sagrament.
DIJOUS 3
A les 08:30 Laudes solemnes a la Capella del Passeig del Dr Vich. Acabades les laudes es beneirà el poble amb el Santíssim que romandrà exposat a la veneració dels fidels la resta del dia fins a l’inici de les vespres a les 19:30
19:30 Vespres Solemnes a l’Església Parroquial
20:00 MISSA SOLEMNE DE CORPUS
DIVENDRES 4
A les 08:30 Laudes solemnes a la Capella del Passeig del Dr Vich. Acabades les laudes es beneirà el poble amb el Santíssim que romandrà exposat a la veneració dels fidels la resta del dia fins a l’inici de les vespres a les 19:30
19:30 Vespres solemnes a la Capella del Santíssim
20:00 Missa a la Capella del Santíssim. En acabar l’Eucaristia es beneirà el poble amb el Santíssim Sagrament.
DISSABTE 5
A les 08:30 Laudes solemnes a la Capella del Santíssim. Acabades les laudes es beneirà el poble amb el Santíssim.
19:30 Vespres Solemnes a l’Església Parroquial
20:00 Missa a l’Església Parroquial. En acabar l’Eucaristia es beneirà el poble amb el Santíssim.
DIUMENGE 6, DIADA DEL CORPUS
A les 08:45 Laudes solemnes a la Capella del Santíssim. Acabades les laudes es beneirà el poble amb el Sant Sagrament.
09:30 Missa a l’Església Parroquial. En acabar l’Eucaristia es beneirà el poble amb el Santíssim.
11:00 Missa a l’Església Parroquial. En acabar l’Eucaristia es beneirà el poble amb el Santíssim.
19:00 Repicada general de campanes anunciat els Oficis Solemnes del Corpus
19:30 OFICI SOLEMNE DEL CORPUS
Missa Solemne que presidirà Mn. Manel Fuentemilla, rector que fou de la nostra parròquia i que enguany celebra les seves noces d’or sacerdotals . Tot seguit Processó pels carrers i places encatifats del nostre poble, amb la participació i actuació de l’Escolania Parroquial, les colles de Bastoners i Geganters de la Garriga.
En arribar la processó a la Plaça de l’Església els diferents grups participants faran la seva darrera actuació que és ofrena al Santíssim de tot el que les nostres cultures tenen de color, sons, alegria i festa. Tot seguit Benedicció Solemne de la població amb el Santíssim Sagrament i reserva a la seva capella.
La festa de Corpus d'enguany està marcada pel número 25. 25 són les catifes florals que hi haurà, una més que l'any passat, ja que en torna a fer l'Escola SEK Catalunya. I 25 són els anys que celebren dos concursos: el de cartells i el d'aparadors, aquest darrer organitzat per l'Agrupació de Serveis i Comerciants de la Garriga (ASIC). I són els mateixos anys que les escoles participen a la festa activament, fent catifa. Enguany el centre que mostrarà la seva participació històrica en la festa amb una exposició és l'Escola dels Pinetons.
L'arribada de la Primavera accelera la floració i també la preparació de la festa més lluïda dels garriguencs: el Corpus. La diada s'escau enguany el diumenge 6 de juny, però els actes que preparen conjuntament l'Associació Cultural Corpus la Garriga, l'Ajuntament i la Parròquia de Sant Esteve comencen el divendres 28 de maig. El diumenge 30, una setmana abans, els Geganters i Grallers celebraran la seva 21a Trobada de Gegants, que tradicionalment ha obert la celebració del Corpus.
Les entitats s'han tornat a bolcar en l'organització d'actes per embolcallar la festa. Entre d'altres, hi haurà concerts de la coral Ariadna, el Cor Americantus amb la Coral de l'Escola Sant Lluís i la coral Flors de Tardor, així com de la soprano Elisabet Bulbena, que acompanyarà el tercer homenatge als avis i àvies del Corpus. També s'ha inclòs a la programació el concert d'homenatge a Núria Albó que faran les corals de l'Escola Municipal de Música Josep Aymerich. I les escoles de la Garriga s'han unit també enguany per homenatjar l'escriptora en el seu 80è aniversari i tornaran a llegir plegats la “Petita història de Corpus de la Garriga” que va escriure Albó.
Pel que fa a la celebració eclesiàstica, destaca la tornada a la Garriga de l'antic rector, mossèn Manuel Fuentemilla, que ha estat convidat a presidir la missa de diumenge i la processó en motiu dels 50 anys de la seva ordenació.
(Notícia publicada el 25 de maig de 2010)
El diumenge 30 de maig se celebra la XXI Trobada de Gegants a la Garriga, que es fa una setmana abans de la Festa de Corpus per començar a escalfar motors per a la celebració. Enguany hi
participen les colles de Gironella, la Riera de Gaià, el Masnou, Montcada i Reixac, Palau-solità i Plegamans, Puig-reig, Sant Andreu de la Barca, Sant Fruitós de Bages, Sant Miquel de Balenyà,
Santa Maria de Palautordera, Vic-carrer de la Riera i l'amfitriona, la Colla de Gengaters de la Garriga.
Les colles geganteres plantaran els seus gegants al matí a la Plaça del Silenci, per començar, a 2/4 de 12, la cercavila pel centre del poble. El recorregut dels gegants serà pel carrer Figueral,
Banys, Samalús, Nª Sª de la Salut, Passeig dels Til·lers, Can Xic Corder, Sant Ramon, Calàbria, Centre i acabaran a la Plaça de l'Església amb la ballada final.
Quan passin pel Passeig dels Til·lers, es calcula que cap a les 12 del migdia, faran una parada per acompanyar la penjada d'una catifa de flors artificials al campanar de l'Església. La catifa ha
estat feta per diversos nens a partir de dos tallers organitzats per l'Agrupació de Serveis i Comerciants de la Garriga (ASIC).
(Notícia publicada el 24 de maig de 2010)
L'Associació Cultural Corpus la Garriga participa el diumenge 16 de maig en la sisena trobada de catifaires de Catalunya, que tindrà lloc a Mollet del Vallès. Hi prendran part els municipis associats a la Federació Catalana de Catifaires (a més de la Garriga i Mollet, Arbúcies, Blanes, Caldes de Montbui, Sitges, Santa Coloma de Gramenet i Ripollet).
Els garriguencs, que estaran acompanyats de l'alcaldessa, Neus Bulbena, i la regidora de cultura, Meritxell Rochina, faran una catifa dedicada a l'artista molletà Joan Abelló i a la Garriganga. Es tracta d'una garriguenca que tenia una parada de verdura al mercat de Mollet i que feia de model de l'artista molletà. Abelló li va dedicar una escultura a l'entrada del mercat molletà. El disseny de la catifa és de Pere Iglesias.
La Trobada de Catifaires és una activitat anual de la Federació que té l’objectiu de mostrar l’art de fer catifes de flors amb les diferents tècniques emprades per cada poble i per la seva gent. És fa de manera itinerant perquè els diferents pobles que l’acullin puguin gaudir d’aquesta bonica manifestació de cultura popular.
Les catifes que elaboraran els diferents grups catifaires seran de lluïment i cadascuna medirà uns 10 metres de llarg per uns 4 metres d’ample.
A la Rambla de Mollet del Vallès, es podrà contemplar una catifa rera l’altra, totes elles diferents, amb un gran nivell de creativitat en els dissenys i una extensa gamma de flors i de colors.
Acabades les catifes es farà una recepció a l’Ajuntament per a tots els catifaires a la que assistiran el Director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional de la Generalitat de Catalunya, els alcaldes regidors del pobles federats i altres convidats. Seguidament es farà un dinar florit de germanor pels catifaires al restaurant Can Prat.
(Notícia publicada el 13 de maig de 2010)
La segona reunió dels responsables de les 25 catifes de Corpus va tenir lloc el dimecres 12 de maig a la sala Sant Esteve de la Parròquia. La reunió va servir per repassar la programació d'activitats i per acabar de concretar els detalls del material que es farà servir per a l'elaboració de les catifes el diumenge 6 de juny.
En aquest sentit, Isidre Galbany va explicar que finalment sembla que hi haurà alguns camps al Maresme per anar a collir clavells, a partir del 19 de maig. Va demanar també qui voldria flor seca per a les catifes i va explicar que l'esclòfia d'arròs i el marró es recolliran a la Sínia. Es va establir que el clavell sobrant es redistribuïrà des de la megafonia, al Passeig Dr. Vich.
La junta va demanar voluntaris per a les casetes informatives, per vetllar l'exposició de cartells i per fer les enramades dissabte 5 de juny a la tarda. També va convidar tothom a participar en la sisena trobada de catifaires de Catalunya que es farà a Mollet el 16 de maig i va informar que el 6 de juny la Federació Catalana de Catifaires participa en un concurs internacional de catifes de Corpus a Ponteareas (Galícia).
(Notícia publicada el 13 de maig de 2010)
La primera reunió dels responsables de les 25 catifes de Corpus –enguany s'ha tornat a afegir a la festa l'escola internacional privada SEK Catalunya– va tenir lloc el 20 d'abril al vespre a la Sala Parroquial de Sant Esteve. A la reunió també hi va assistir la directora del Cambridge School, que té seu a la Garriga, ja que el centre vol participar activament a la festa. En principi, ajudaran a fer la catifa del Carrer Calàbria.
La junta de l'associació va explicar les novetats de la programació d'enguany, en què se celebren 25 anys del Concurs de cartells, del Concurs d'Aparadors i de la participació de les escoles de la Garriga en la confecció de les catifes.
La junta va explicar als responsables de les catifes que començarà a recollir els noms i dades de totes les persones que vulguin constar com a associats a l'Associació Corpus la Garriga, sense que hagin de pagar cap quota. Així mateix, se'ls va informar que rebrien per correu electrònic diversos documents, com ara el reglament de règim intern aprovat per la junta i un document perquè hi facin constar les necessitats de material per a la confecció de catifes el 6 de juny.
Isidre Galbany, encarregat del material, va explicar que enguany hi ha menys camps de clavell al Maresme i que segurament se'n podran anar a collir pocs. Com a alternativa, va ensenyar una flor seca que una empresa ofereix. La previsió de compra de clavell a Múrcia i al Maresme se situa enguany en els 15.000 euros, menys que l'any passat.
Com a properes cites, es va establir el 12 de maig a les 20 h a la Sala Sant Esteve de la Parròquia per a la segona reunió i la junta va convidar a tothom a participar, el 7 de maig al certamen Girona Temps de Flors i el 16 de maig a la trobada anual de la Federació Catalana de Catifaires, que es fa a Mollet del Vallès.
(Notícia publicada el 10 de maig de 2010)
La festa de Corpus d'enguany està marcada pel número 25. 25 són les catifes florals que hi haurà, una més que l'any passat, ja que en torna a fer l'Escola SEK Catalunya. I 25 són els anys que celebren dos concursos: el de cartells i el d'aparadors, aquest darrer organitzat per l'Agrupació de Serveis i Comerciants de la Garriga (ASIC). I són els mateixos anys que les escoles participen a la festa activament, fent catifa. Enguany el centre que mostrarà la seva participació històrica en la festa amb una exposició és l'Escola dels Pinetons.
L'arribada de la Primavera accelera la floració i també la preparació de la festa més lluïda dels garriguencs: el Corpus. La diada s'escau enguany el diumenge 6 de juny, però els actes que
preparen conjuntament l'Associació Cultural Corpus la Garriga, l'Ajuntament i la Parròquia de Sant Esteve comencen el divendres 28 de maig. El diumenge 30, una setmana abans, els Geganters i
Grallers celebraran la seva 21a Trobada de Gegants, que tradicionalment ha obert la celebració del Corpus.
Les entitats s'han tornat a bolcar en l'organització d'actes per embolcallar la festa. Entre d'altres, hi haurà concerts de la coral Ariadna, el Cor Americantus amb la Coral de l'Escola Sant
Lluís i la coral Flors de Tardor, així com de la soprano Elisabet Bulbena, que acompanyarà el tercer homenatge als avis i àvies del Corpus. També s'ha inclòs a la programació el concert
d'homenatge a Núria Albó que faran les corals de l'Escola Municipal de Música Josep Aymerich. I les escoles de la Garriga s'han unit també enguany per homenatjar l'escriptora en el seu 80è
aniversari i tornaran a llegir plegats la 'Petita història de Corpus de la Garriga' que va escriure Albó.
Pel que fa a la celebració eclesiàstica, destaca la tornada a la Garriga de l'antic rector, mossèn Manuel Fuentemilla, que ha estat convidat a presidir la missa de diumenge i la processó en motiu
dels 50 anys de la seva ordenació.
(Notícia publicada el 15 d'abril de 2010)
El cartell d'Arnau Colomé, alumne de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de la Garriga (EMAD), anunciarà la Festa de Corpus 2010, que tindrà lloc el 6 de juny.
El cartell del garriguenc (vegeu-lo a la galeria de cartells) ha estat escollit el divendres 26 de febrer per un jurat integrat per les professores de l'EMAD Esther Parellada i Begoña Sánchez, la regidora de Cultura, Meritxell Rochina, i la periodista i membre de l'Associació Cultural Corpus la Garriga Susanna Ginesta.
El concurs de cartells es va tornar a convocar a finals del 2009 ja que quan es va fer, al juny, va quedar desert. En total, aquest cop s'han presentat 22 projectes d'alumnes de segon de Gràfica publicitària de l'EMAD. A més de la publicació del cartell, el guanyador rebrà un premi de 600 euros.
Els cartells es poden veure al vestíbul del centre, de dilluns a divendres, fins al 19 de març. L'exposició es podrà veure a continuació, fins al 7 d'abril, a Tricaté Cafè, situat a la plaça de l'Església.
D'altra banda, ja s'ha convocat la 25a edició del Concurs de Cartells de Corpus (vegeu bases al final d'aquesta pàgina). La data límit de lliurament de propostes és el 29 de maig.
(Notícia publicada el 26 de febrer de 2010)